Reviews


Vandaag in 1 keer geslaagd voor m'n rijexamen! Autorijschool Brenda is zeker een aanrader (ook als je faalangst hebt)

- Shu Xin via Google reviews 15 augustus 2018-

 

Hele goede rijschool, met veel rust en goede begeleiding kunnen slagen! Zeker een aanrader!

-Jonathan Straus via Facebook 9 augustus 2018-

 

Echt super! Brenda is een super lieve meid met heel veel geduld en rust. Door haar heb ik nou echt vertrouwen om alleen op pad te gaan na in 1x geslaagd te zijn! Zeker een aanrader!!

- Anne Straus via Facebook 7 juni 2018 -

 

Het was super met Brenda! Vandaag in 1 keer geslaagd, na een paar hele gezellige lessen! Brenda verteld alles met zoveel rust, ze stelde me helemaal op mijn gemak. Echt een super ervaring geweest, zeker een aanrader!

- Anne Straus via Google 7 juni 2018 -

 

Hele fijne rijschool. Brenda blijft altijd rustig en geduldig maar is tegelijkertijd ook duidelijk. Ik ben bij Brenda gaan lessen nadat ik al 3 keer gezakt was voor mijn examen bij een andere rijschool. De moed was me in de schoenen gezakt, maar met Brenda's geduld en rustige manier van uitleggen heb ik het weer opgepakt en ben ik in 1 keer geslaagd! Bedankt voor de goede zorgen, Brenda.

- Rosa Boschman via Facebook 20 februari 2018 -

 

Dankjewel Brenda! Dankzij jou goeie begeleiding en veel geduld in 1 keer geslaagd! 

-Thomas Tjeerdsma via Google 6 februari 2018-

 

Ik ben zo blij met Autorijschool Brenda.

Brenda is een top instructrice. Met de juiste verwoordingen en tips heeft ze mij naar het examen gesleept. In 1 keer geslaagd!

-Gerie Vink via Facebook,  2 januari 2018-

 

Lieve top instructrice met veel geduld. Bedankt! Door jou ben ik in 1 keer geslaagd!

-Gerie Vink via Google reviews,  2 januari 2018-

 

Ik heb bij Brenda van mijn begin van mijn auto rijden tot het eind rijlessen gevolgd. Ik had in een korte tijd al veel geleerd bij Brenda. Het is heel fijn hoeveel geduld ze heeft en alles goed en duidelijk uitlegd. En als het even kan is het ook nog eens gezellig.

Ik ben vorige week geslaagd voor mijn rijbewijs, en heb nu al heerlijk veilige kilometers gereden!
Brenda heel erg bedankt voor het fijne en ontspannen leren auto rijden!

-Jacolien Stel via Google reviews, december 2017-

 

Ik ben maandag 12 juni geslaagd bij Brenda na mijn tweede keer.

Het autorijlessen was leuk. Brenda is een sympathiek persoon die je niet afbeult op fouten maar je aanmoedigt en helpt om het beter te doen! Als je wilt slagen op een goede manier is Brenda zeker aan te raden.

-Maxim Van Maanen, juni 2017-

 

Zojuist ben ik in een keer geslaagd voor mijn rijbewijs! Brenda heeft ervoor gezorgd dat ik met een goed en zeker gevoel het praktijkexamen ben ingegaan!

De lessen waren altijd erg gezellig en leerzaam!

Ik zeg: 'op naar een goede en veilige rij carrière"

-Marijke Coljee via Facebook-

 

Driving a car is more then learning how to use the cluth and the rules of the road. There is an important aspect of seeing and anticipation. I came to Brenda afther a year of lessons by another driving school. It was with Brenda that I was able to see and understand potentially dangerous situations. Her calm and well timed comments taught me how to drive in different situations, and be confident enough to pass exam. Thank-you Brenda!

-M. Aves via website-

 

Vandaag mijn rijbewijs in een keer gehaald wat ik zelf niet had verwacht door mijn zenuwen. Brenda geeft altijd op een rustige manier les en heeft veel geduld met mij gehad. Door een ongeluk wat ik heb meegemaakt was ik bang om mijn rijbewijs te halen maar Brenda heeft mij hierdoor heen geholpen en met succes!

Brenda bedankt voor jouw inzet en vertrouwen in mij! Ga zo door, door jouw heb ik geleerd dat autorijden leuk is :) Gr. Erlinde

-Erlinde-

 

Brenda hartstikke bedankt voor de lessen.

Vandaag in een keer geslaagd, perfecte uitleg en leuke lessen.

Is voor iedereen een aanrader!!

Brenda nogmaals bedankt voor alles!

Groetjes Kevin.

-Kevin-

 

Vandaag mijn rijbewijs gehaald bij je rijschool.

Ik heb het reuze naar mijn zin gehad tijdens de lessen. Je bent rustig en duidelijk, dat voelde erg fijn voor mij. Met het pakket van 25 lessen kwam ik al een heel eind, met twee extra lessen en een tussentijdse toets, vandaag het praktijkexamen in 1 keer gehaald. Brenda nogmaals hartelijk dank voor je fijne rijlessen! Je rijschool is een aanrader, dit zal ik ook zeker doen als ik hoor dat vrienden/kennissen willen gaan lessen.

-Joey Timmer via Facebook-

 

Brenda is verreweg de meest begripvolle en geduldige rij-instructrice die ik heb gehad, met veel dank aan haar geduld en begeleiding heb ik mijn rijbewijs mogen halen, dit is inmiddels 2 jaar geleden en heb een memorabele tijd gehad bij Brenda. Ik zou iedereen die die angsten heeft of onzeker is Brenda aanraden en ook zeker als je een leuke tijd wilt hebben tijdens je lessen.

Brenda voor de 100e keer bedankt ik heb nog elke dag plezier van mijn rijbewijs. Veel succes nog in de toekomst.

Groeten Mark Kuipers.

-Mark Kuipers via facebook-

 

Na zoveel lessen bij een andere rijschool die opeens gestopt is ben ik bij Brenda terecht gekomen. Zij heeft mij heel veel dingen opnieuw moeten leren en heel veel dingen af moeten leren omdat er dingen waren die mij niet goed waren aangeleerd dus is Brenda gelukt wat ze zei dingen afleren is moeilijker als iets leren nou dat is idd waar maar is gelukt!! Door haar geduld en goeie lessen ben ik dan ook in 1x geslaagd waar ik haar nog steeds heel dankbaar voor ben!! Nu heb ik inmiddels 3 jaar mijn rijbewijs en kan niet meer zonder.

Dus zul je beginnen met je rijbewijs en zoek je een goeie rijschool begin dan met lessen bij Brenda!!

BRENDA JE BENT EEN TOPPER!!

Brenda nogmaals bedankt voor de goeie en gezellige fijne lessen die ik bij je heb gehad!!!

-Joyce Schiphorst via facebook-

 

Vandaag heb ik mijn rijbewijs in 1x gehaald bij Brenda! Het was echt super fijn om bij Brenda te lessen! Ze heeft echt super veel geduld!

Heel veel succes met de andere kandidaten!!

Gr. Kayleigh

-Kayleigh-

 

Ik heb vandaag mijn rijbewijs gehaald. Zonder Brenda was dit natuurlijk nooit gelukt. Heel erg bedankt hiervoor Brenda. Was een gezellige maar ook leerzame tijd. Ga zo door. Eacht een aanrader jongens!

- Stefan van Zoelen- 

 

Ik heb vandaag mijn rijbewijs gehaald, dankzij de hulp van Brenda!

Ze is een enorm fijne instructrice, en heb veel van haar geleerd. Ze geeft op een rustige en fijne manier les, en houd heel veel rekening met je! Ik heb veel van haar geleerd en vond de rijlessen altijd erg leuk! Een echte aanrader!

-Linde-

 

Brenda is een vijfsterren rij-instructrice met een engelengeduld van hier tot Tokio. Leerlingen die geen aangeboren autorijtalent hebben (zoals ik) zijn bij Brenda aan het juiste adres voor een prettige en op maat gemaakte rijopleiding. Vandaag voor de tweede keer examen gedaan (voor het eerste bij Brenda) en geslaagd! :D 

-Yessica via facebook-

 

Ik heb vandaag mijn rijbewijs gehaald in een keer dankzij Brenda!

Ik heb hiervoor bij twee verschillende instructeurs veel lessen gehad maar  daar bleef ik  heel de tijd in hetzelfde niveau hangen. Brenda heeft me echt geholpen mijn rijden in een paar weken naar een hoger plan te tillen. Een hele opluchting. Ik ben nu van mijn rijangst af terwijl ik dat vroeger nooit had gedacht.

Brenda nogmaals bedankt! 

-Nicole-

 

Hoeraaaaaaaaa! Gisteren heb ik mijn rijbewijs gehaald! Brenda is een fijne instructrice waar je heel veel van kan leren, die geduld met je heeft en je op je eigen tempo de weg naar je rijbewijs laat ontdekken! Zoek je iemand die vertrouwd en fijn les geeft, dan raad ik je aan om bij haar te gaan lessen. Brenda bedankt voor alles!

Groetjes Tamara.

-Tamara Toonen-

 

Bij Brenda lessen is een van de beste dingen die je kan doen. Ze neemt de aandacht voor de punten die aandacht nodig hebben en het is niet de hele dag nutteloze rondjes rijden.

Brenda ga zo door!!!!

-Jamie Ledderhof-

 

Brenda is echt en top intrucrice. Kan heel goed les geven. Lekker rustig en kalm. Nog bedankt voor alles Brenda.

Groetjes

- Nicky-

 

Brenda is echt een topper in les geven!

Ze is kalm, neemt de tijd voor je en er is altijd een goede gezellige sfeer in de auto.

Ben heel blijk dat ik bij haar ben gaan lessen, en vandaag geslagd voor mijn rijbewijs.

Brenda, heel erg bedankt!

- Marloes-

 

Hoi Brenda, dit kan geen toeval zijn en zegt iets over hoe jij op een fantastische manier met de pubers omgaat. Ik ben blij dat ik ondanks mijn eerdere twijfel over de hoeveelheid lessen jou advies heb opgevolgd. Ook jou wil ik feliciteren met deze prestatie. Bedankt namens ons alle. Groeten Lola, Caroline en Rene.

- Caroline-

 

Vandaag in 1x geslaagd voor mijn rijbewijs! Dankzij de fijne rijlessen van Brenda. Ze geeft goede feedback en heeft geduld.

Brenda heel erg bedankt!

-Irene Heitink-

 

Nou mijn zoon heeft bij Brenda gelesd en moet zeggen toppie hoor, hij was zeer te spreken en in 1 keer geslaagd.

-D. Dolderen-

 

Mijn rijbewijs in een keer gehaald!

Brenda geeft fijne lessen, is geduldig en geeft goede tips. Je weet zeker dat je een betrouwbare rij-instructrice krijgt als je bij haar gaat lessen.

Brenda, heel erg bedankt nog!

-S. Heitink-